Etiket Sonuçları: alparslan ilkokulu

Ekm

Okulumuz yeni bir eTwinning projesiyle daha karşınızda. 10 farklı ülkeden 15 İngilizce Öğretmeni, öğrencileriyle birlikte bu projede yer alıyor.

May

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz bir başka uluslararası eTwinning projesi de "Radio Happiness".

May

İngilizce Öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI ve İstanbul Ataşehir İlkokulu İngilizce Öğretmeni Selda KUL BAŞTÜRK tarafından kurulan English With Nutty isimli uluslar arası projemizde pekçok etkinlik gerçekleştirdik.

Alparslan İlkokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı coşkuyla kutladık.

eTwinningland projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Ağu

Okul öncesi öğretmenimiz Nurhan DEMİRBİLEK'in de yer aldığı DEĞERLERİME İLK ADIM projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Öğretmenimizi  ve projede  yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkılarından dolayı Okul Müdürümüz İsmet ÖZDAĞ'a , idarecilerimize ve değerli velilerimize teşekkür diyoruz.

Ağu

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen eTwinningland projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Pelin Esma CAYVARLI'nın kurucularından biri olduğu eTwinningland projemiz kapsamında öğrencilerimiz en sevdikleri çizgi film karakterlerini belirleyip, onlarla ilgili İngilizce bir e-kitap oluşturdular.

Ock

Okulumuz, eSafety akreditasyon sistemi tarafından yapılan değerlendirmede internet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Bronz eSafety (e-Güvenlik) etiketi almıştır.Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket aynı zamanda eTwinning okulu olma basamaklarından bir tanesidir.