SAMSUN / İLKADIM - Alparslan İlkokulu

eTwinningland projemiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen eTwinningland projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

İngilizce Öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI tarafından yürütülen eTwinningland isimli eTwinning projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan inceleme sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okul Müdürümüz İsmet ÖZDAĞ başta olmak üzere okul idarecilerimize projemize verdikleri destekten dolayı; proje ekibimizde yer alan 3. sınıf öğrencilerimizden Berra KÖROĞLU, Kuzey ABDİK, Mehmet Yavuz PISIL, Umut AYDIN, Umut Ali ERTAN'a ve değerli ailelerine proje boyunca gösterdikleri üstün gayret, katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyoruz.

Projemiz Polonya ve Kuzey Makedonya Ulusal Destek Servisleri tarafından da Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiş olup, diğer ortaklarımızın ülkelerinde değerlendirme süreci devam etmektedir.

25-08-2021

Yayın: 25.08.2021 - Güncelleme: 25.08.2021 21:18 - Görüntülenme: 389