eTwinningland Projemiz AVRUPA KALİTE ETİKETİ aldı.

eTwinningland projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

2021 Yılı eTwinning Avrupa Kalite Etiketleri Açıklandı

‍‍Öğretmenlerimizin başarılı çalışmaları sonucunda ülkemizden 12.153 proje, Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Gelenek bozulmadı; 43 ülkeden toplamda 21.276 Avrupa Kalite Etiketinin %5️⃣7️⃣'sini alarak yine AVRUPA BİRİNCİSİ olduk.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Pelin Esma CAYVARLI ve Muğla Aksaz Turgut Reis İlkokulu İngilizce Öğretmeni Seda APİKOĞLU'nun birlikte kurmuş oldukları eTwinningland projesi de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilen projeler arasında. Ayrıca projeye Polonya, Yunanistan, Ukrayna, Kuzey Makedonya ve Sırbistan'dan dahil olan 5 yabancı ortağımız da Avrupa Kalite Etiketi almışlardır.

Birçok pedagojik yöntemler kullanarak özgün temaları ele alan,
Öğrencilerini diğer okulların öğrencileri ile iş birliği yapmaya yönlendiren,
Teknolojiyi doğru ve güvenli kullanarak, müfredatı destekleyici etkinliklerle iş birlikçi projeleri yürüten,
Proje çıktılarını yaygınlaştırarak eğitime katkı sunan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

02-11-2021

Yayın: 02.11.2021 - Güncelleme: 02.11.2021 11:10 - Görüntülenme: 323