SAMSUN / İLKADIM - Alparslan İlkokulu

Çizgi Film Karakterleri e-kitabımız

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Pelin Esma CAYVARLI'nın kurucularından biri olduğu eTwinningland projemiz kapsamında öğrencilerimiz en sevdikleri çizgi film karakterlerini belirleyip, onlarla ilgili İngilizce bir e-kitap oluşturdular.

3. sınıf öğrencilerimizden Berra, Mehmet Yavuz, Umut, Umut Ali ve Kuzey öncelikle diğer proje ortaklarımızla birlikte en sevdikleri çizgi film karakterlerini belirlediler. Daha sonra bu karakterlerden istediklerini çizdiler, onları tanıtan cümleler yazdılar ve yazılan cümleleri seslendirdiler. Böylece Polonya, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Ukrayna'daki diğer arkadaşlarıyla birlikte ortak, işbirlikçi bir proje ürünü ortaya çıkardılar. E-kitabımızda yer alan cümlelerdeki her bir renk, farklı bir ülkeyi temsil ediyor. İncelemek isterseniz e-kitabımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yayın: 15.06.2021 - Güncelleme: 15.06.2021 15:58 - Görüntülenme: 663