Radio Happiness proje etkinliklerimiz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz bir başka uluslararası eTwinning projesi de "Radio Happiness".

İtalya ve Türkiye'nin kuruculuğunu üstlendiği Radio Happiness projesi, okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI rehberliğinde 3. sınıf öğrencilerimizden oluşan bir ekiple yürütülmektedir.

Proje ekibimizin üyelerinden Ersin İSAGİLLER isimli öğrencimizin tasarladığı logo, bir poster haline getirilmiş ve proje ortakları arasında düzenlenen poster yarışmasında 1. seçilmiştir.

10-05-2022

Öğrencilerimiz  mutlu bir dünyanın nasıl olması gerektiğiyle ilgili duygu ve düşüncelerini İngilizce olarak ifade etmiş ve tüm ortaklarla birlikte oluşturulan mutlu dünya manifestosunu oluşturmuşlardır. Manifestomuzu incelemek için tıklayınız.

İtalya'daki proje ortaklarımız için hazırladığımız yeni yıl kartlarını gönderdik.

10-05-2022

10-05-2022İtalya'dan bize gönderilen yılbaşı kartlarını proje panomuzda sergileyerek diğer arkadaşlarımızın da görmesini sağladık.

Mutluluğun ne anlama geldiğini anlatan özlü sözler yazdık, onları resmettik ve Chatterpix uygulamasıyla seslendirdik. İzlemek için tıklayınız.

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 10.05.2022 15:54 - Görüntülenme: 530