T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Alparslan İlkokulu

Proje Ekibimizin Çalışmaları

İngilizce Öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI ve İstanbul Ataşehir İlkokulu İngilizce Öğretmeni Selda KUL BAŞTÜRK tarafından kurulan English With Nutty isimli uluslar arası projemizde pekçok etkinlik gerçekleştirdik.

Proje kurucusu öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI rehberliğinde çalışan 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan 8 kişilik ekibimiz ilk olarak kendilerini tanıtan tişörtler tasarladılar ve tişörtlerini giyerek projemizin uluslararası çevrimiçi toplantısında kendilerini İngilizce olarak tanıttılar ve diğer ülkelerdeki proje ortaklarımızla iletişim kurma şansı yakaladılar. Tasarladığımız tişörtlerin birkaç örneği okul panomuzda sergilenmektedir.

04-05-2022

 

04-05-202204-05-202204-05-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 Projenin tüm ortak okullarıyla birlikte bir görev dağılımı yaparak projemizin maskotu oan Nutty'nin vücut bölümlerini tasarlayıp diktiler. Dikilip hazırlanan tüm parçalar okulumuza gönderildi ve Çağla KAYA öğretmenimiz parçaları birleştirerek maskotumuzu ortaya çıkardı.

04-05-202204-05-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekibimiz kendilerini, Samsun'u, ülkemizi ve bayrağımızı tanıtan bir poster çalışması yaptı. Bu poster ortak okullarımızı tanıtan bir final ürününde kullanıldı. Aynı zamanda halen okul panomuzda sergilenmektedir.

04-05-202204-05-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öğrencilerimiz bir başka etkinlik olarak Samsun'da havanın nasıl olduğunu, hangi mevsimde olduğumuzu ve ne türk kıyafetler giydiğimizi anlatan kısa bir video hazırladılar. Bu video diğer tüm ortaklarımızınkiyle birleştirilerek bir hava durumu sunumu videosu haline getirildi. Videomuzu izlemek isterseniz buraya tıklayın.

Ayrıca projemize STEM'i de entegre ederek bir deney kitabı oluşturduk. Kitabımıza eklemek için renklerle ilgili bir deney videosu hazırladık. Deney videomuzu izlemek için buraya tıklayınız

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 00:06 - Görüntülenme: 361
  Beğen | 9  kişi beğendi