eTwinningland projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Ağu

Okul öncesi öğretmenimiz Nurhan DEMİRBİLEK'in de yer aldığı DEĞERLERİME İLK ADIM projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Öğretmenimizi  ve projede  yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkılarından dolayı Okul Müdürümüz İsmet ÖZDAĞ'a , idarecilerimize ve değerli velilerimize teşekkür diyoruz.

Ağu

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen eTwinningland projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ock

Okulumuz, eSafety akreditasyon sistemi tarafından yapılan değerlendirmede internet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Bronz eSafety (e-Güvenlik) etiketi almıştır.Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket aynı zamanda eTwinning okulu olma basamaklarından bir tanesidir.