SAMSUN / İLKADIM - Alparslan İlkokulu

eSafety Label Bronz etiketi aldık.

Okulumuz, eSafety akreditasyon sistemi tarafından yapılan değerlendirmede internet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Bronz eSafety (e-Güvenlik) etiketi almıştır.Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket aynı zamanda eTwinning okulu olma basamaklarından bir tanesidir.

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için zenginleştirici bir ortam sağlanmasını hedefler. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Samsun Alparslan İlkokulu olarak siber güvenliğin sağlanması, internetin bilinçli ve faydalı kullanılması kapsamında uyguladığımız politikalarımız ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda European Schoolnet Academy tarafından uluslararası geçerliliği olan eSafety Bronze Label almaya hak kazandık.

eSafety Label internet sitesini incelemek İçin Tıklayınız.

19-01-2021

Yayın: 19.01.2021 - Güncelleme: 19.01.2021 13:31 - Görüntülenme: 8414