MİLLİ TEKNOLOJİ YOLCULUĞINDAKİ TB2 TUTKUMUZ

TEKNOFEST Türkiye’nin kendi yerli teknolojisini geliştirebildiğini tüm dünyaya gösteren Türkiye’nin savunma sanayiindeki stratejisini, geleceğini ve devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri sergileyebildiği bir platformdur. Milli teknoloji hamlesi yolculuğunda bu tutkuyu bir adım daha öteye taşımak için Garnizon komutanımız Tümgeneral Davut ALÂ, okul müdürümüz İsmet ÖZDAĞ ve 1/F sınıf öğretmenimiz Meral YILMAZ ve öğrencilerinin kendisini ziyaret ettikleri sırada TB2 S/İHA insansız hava aracı maketini hediye etmiştir.

Havacılık tarihinde havada kalma süresi ve irtifa rekorunu kıran Bayraktar TB2 S/İHA insansız hava aracı maketini öğretmen ve öğrencilerimiz okul müdürümüz İsmet ÖZDAĞ eşliğinde tamamlamışlardır. TEKNOFEST’in heyecanıyla girişimcilik ruhumuzu pekiştirip, milli teknoloji hamlesine katkılarımızı sunmaktan memnuniyet duyduğumuzu Alparslan ilkokulu olarak dile getirmek ister, bu fırsatı bize sunan Garnizon Komutanımız Davut ALÂ'ya teşekkür ederiz.

18-02-202418-02-202418-02-202418-02-2024

Yayın: 18.02.2024 - Güncelleme: 18.02.2024 15:27 - Görüntülenme: 62